Upptäck den vackra skärgården

Klipporna, havet, de små kobbarna, djurlivet, de röda sjöbodarna, de spännande vandrings- & cykellederna, solnedgångarna i horisonten…..

I Lysekil finns det sommartid många olika aktörer som erbjuder båtturer av olika slag i vår vackra skärgård; tex  guidade turer enigt önskemål, skaldjursjakt, fisketurer, hummerkalas, sälsafari, pubrunda till havs, dykutfärder, sol och bad på avskild ö, skaldjurskväll på egen ö eller utforskning av våra fyrar och skepparsamhällen .

Vårt populära weekendpaket “Ostron & Musseläventyr” går att boka större delen av året – i detta friska paket ingår en härlig tur till havs där ni får uppleva skärgården och provsmaka havsdelikatesser på bästa sätt…

Lysekil och Bohuskusten har fantastiskt mycket att erbjuda året runt – oavsett väderlek – den karga skärgården bjuder på både gråvädersromantik, stilla vita vinterdagar och spännande stormiga sejourer!

På Strandflickorna hyr vi ut cyklar i princip året runt. I och med vårt samarbete med den härliga boendeanläggningen Lådfabriken på Orust erbjuder vi spännande cykelpaketsäventyr!