Dyklogi

På Strandvillan älskar vi våra dykande gäster!
I källaren har vi inrett två dykinspirerade rum med egen entré och torkrum för dykutrustning.
Dessutom finns det en liten, värmande bastu som du kan få tillgång till utan extra kostnad. Helt enkelt – en alldeles egen “dykavdelning”, där du kan känna dig som fisken i vattnet!…

För dykare – av dykare

Vi som driver Strandflickorna dyker själva och vet vad man som dykande gäst behöver och uppskattar!
I anslutning till våra “dykrum” har vi ett stort sällskapsrum med TV samt kök för självhushåll. Gratis wifi finns att tillgå i hela huset.
Vi har också tagit fram dyk guider över bra landbaserade dykplatser i området som vi lånar ut gratis. Guiderna beskriver dykplatsen med vägbeskrivning, allmän info samt undervattenslivet. Välkommen att låna i vår reception!

Vi samarbetar med Dive Team, som är vår granne. De erbjuder utbildningar, dykutfärder med båt, dykresor, butik och luftfyllning. Dive Team är för övrigt en av de dykskolor i Sverige som utbildar flest elever per år och kan stoltsera med att ha en egen course director i teamet. De har också en mycket aktiv medlemsklubb med mängder av spännande event och aktiviteter som du får delta i när du blir medlem.
När du dyker med Dive team ger de dig en kod som ger rabatt på logi hos oss!

Vår granne åt andra hållet – Havets Hus saltvattensakvarie – visar livet i våra skandinaviska vatten. Du kan köpa din entrébiljett dit till specialpris i båda våra receptioner. Upplev livet under ytan utan att ta dig vatten över huvudet! Om du är dykare och kommer hit med ej dykande familjemedlemmar är Havets Hus en perfekt aktivitet där du som dykare kan berätta och visa för dina nära och kära vad du upplever när du dyker.

Vi vill också varmt rekommendera Dykcentrum Gullmarsfjorden, som ligger vackert beläget och med fantastiska dykmöjligheter i unika Gullmarsfjorden.