Boende i husen vid havet

….”Där låg två badhus intill varandra med havet som fond och närmaste granne. Det var makalöst vackert, och inne hade någon gjort sig omaket att tänka fritt och personligt.”

Husen vid havet

Våra mest populära hotellrum kallas Husen vid havet; Havsateljén och Badpaviljongen! Nu har båda våra exklusiva hotellrum sina privata utomhus SPA-bad som står uppvärmda året runt på sina respektive badbryggor!
Möjlighet till havsbad, vidunderlig utsikt och sköna sängar från Carpe Diem. Båda husen har privata badrum som är lyxigt inredda, samt tillgång till Wi-fi.
Se fler bilder av våra fina rum i bildspelet nedan.

Havsateljén för 2-4 övernattande gäster
med eget SPA-bad

Boka övernattning i Havsateljén

Du njuter den vidunderliga utsikten över Gullmarsfjordens inlopp genom de två glasade väggarna mot havet.
På sovloftet finns det extra sovplats ifall ni skulle vilja bo fler än två personer. Eget soldäck med privat utomhus jacuzzi, utemöbler och solstolar samt badstege ingår.

Badpaviljongen 2 övernattande gäster
med eget SPA-bad & bastu

Boka övernattning i Badpaviljongen

Vår fina Badpaviljong är placerad på pålar i havet, bredvid Havsateljén. Den rymmer ett litet sovrum, en härlig bastu med helglasad vägg mot havet och har ett SPA-bad på bryggan utanför.
Badpaviljongen går att hyra som exklusivt boenderum för två personer året runt. Sommartid bygger vi om bastun till ett härligt relaxrum med sköna sitthängmattor.

 

 

Denna härliga film har vi fått låna av Mikaela & Jakob, som hade hyrt Havsateljén och Badpaviljongen när de gifte sig.