Information i samband med Corona Covid -19

Vi följer Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som rådet just nu. Du som gäst har fortfarande ett ansvar för att vara vaksam på symtom. Om du får symtom ska du stanna hemma, testa dig och undvika att träffa andra.
För dig som är vuxen och kan vaccinera dig, men ännu inte gjort det, gäller rekommendationen att hålla avstånd till andra. Undvik särskilt nära kontakt med personer i riskgrupp eller personer som är 70 år och äldre.

Fröken Fridhem Salong & Bistro
När det gäller minst 1 meters avstånd mellan sällskap på max 8 personer i vår restaurang “Fröken Fridhem”, vi tillhandahåller också handsprit/tvål.
Vi delar in både vår frukostservering och vår kvällsservering i olika sittningar för att du inte skall uppleva att du trängs med andra gäster.
Vi stänger vår bistrorestaurang kl 22,00 på vardagar och som senast kl 2300 på fre & lör.

Frukostservering
Vi dukar upp vår buffé som vanligt, men har handsprit enkelt tillgängligt på flera platser.  Innan eller i samband med incheckning i våra villor bokar du din frukosttid. På varje tid tar vi emot ett maxantal på varje sittningstid för att förhindra trängsel och hindra onödig smittspridning.

Instruktioner till dem som besöker oss
Vi förväntar oss att du checkar du in hos oss endast om du känner dig helt frisk. Vi förväntar oss också att du stannar hemma om du senaste 14 dagarna träffat någon som är konstaterad smittad med corona/covid-19.

Gemensamma utrymmen på Strandflickornas Havshotell & Strandvillan
På toaletterna och i våra allmänna utrymmen finns det fortsatt behållare för desinficering utöver tvål.

Boenderummen
Vi städar/bäddar rummen endast vid avresa, bor du flera nätter och önskar få städat/nya handdukar, vänligen säg till i receptionen.

Vi hälsar dig varmt välkommen och önskar dig en fin och frisk vistelse hos oss!

Omtänksamma hälsningar från Åsa & Bettina med personal