Information i samband med Corona Covid -19

Från och med 29 september har Folkhälsomyndigheten inte längre några föreskrifter, allmänna råd eller andra rekommendationer som begränsar möjligheten att ta emot gäster på vår restaurang “Fröken Fridhem”. Men du har fortfarande ett ansvar för att vara vaksam på symtom. Om du får symtom ska du stanna hemma, testa dig och undvika att träffa andra.
För dig som är vuxen och kan vaccinera dig, men ännu inte gjort det, gäller rekommendationen att hålla avstånd till andra. Undvik särskilt nära kontakt med personer i riskgrupp eller personer som är 70 år och äldre.

Instruktioner till dem som besöker oss
Vi förväntar oss att du checkar du in hos oss endast om du känner dig helt frisk. Vi förväntar oss också att du stannar hemma om du senaste 14 dagarna träffat någon som är konstaterad smittad med corona/covid-19.

Gemensamma utrymmen på Strandflickornas Havshotell & Strandvillan
På toaletterna och i våra allmänna utrymmen finns det fortsatt behållare för desinficering utöver tvål.

Boenderummen
Vi städar/bäddar rummen endast vid avresa, bor du flera nätter och önskar få städat/nya handdukar, vänligen säg till i receptionen.

Frukostservering
Vi dukar upp vår buffé som vanligt, men har handsprit enkelt tillgängligt på flera platser.  Innan eller i samband med incheckning i våra villor bokar ni frukosttid. På varje tid tar vi emot ett maxantal på varje sittningstid för att hindra onödig smittspridning.

Vi hälsar dig varmt välkommen och önskar dig en fin och frisk vistelse hos oss!

Omtänksamma hälsningar från Åsa & Bettina med personal