Information i samband med Corona Covid -19

Vi håller fortsatt öppet och bevakar kontinuerligt utvecklingen och de rådande rekommendationerna från folkhälsomyndigheten.
Vi har även förstärkt våra städ- och hygienrutiner och kompletterat med ytterligare desinfektionsrutiner, för att du som gäst ska kunna känna dig trygg att äta, dricka och umgås hos oss.

Instruktioner till dem som besöker oss
Vi ber våra gäster tvätta händerna noga och ofta, och vi har även utrustat alla utrymmen med handdesinfektion. Vi ber också alla våra gäster att hålla ett avstånd på minst 1,5 meter till andra gäster och till personal. Och givetvis förväntar vi oss att du checkar du in hos oss endast om du känner dig helt frisk.

Gemensamma utrymmen på Strandflickornas Havshotell & Strandvillan
På toaletterna och i våra allmänna utrymmen finns det behållare för desinficering utöver tvål. Vi tillhandahåller torky papper i stället för vanliga handdukar.
Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare, bordsskivor osv frekvent i alla allmänna utrymmen (ytor) och personalutrymmen.

Boenderummen
Efter varje besök har vi infört nya städrutiner; vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare, osv. Toaletten desinficeras och görs kliniskt ren.

Frukostservering
Vi dukar upp vår buffé som vanligt, men har handsprit enkelt tillgängligt på flera platser och ber alla ta till sig maten med egna bestick. Innan eller i samband med incheckning i våra villor bokar ni frukosttid. Varje sittning är 1h per gäst. På så vis undviker vi att vistas för många gäster i frukostsalen samtidigt. Vill man hellre ta med sig frukosten att äta på sitt rum finns det brickor att tillgå.

Bistro Fröken Fridhem…
Vi ber alla våra gäster att tillämpa följande regler;
Tvätta händerna grundligt (minst 20 sek) med tvål & skölj sedan av med vatten och torka dig med papper innan du sätter dig till bords.
Det finns också desinfektionsmedel i matsalen som du kan använda.
Vi som arbetar håller ett avstånd på minst 1,5 meter till våra gäster och kollegor i den mån det är möjligt. Vi ber våra gäster göra detsamma.
Vi tar inte emot fler än 25 personer samtidigt i vår servering inomhus. Därför har vi flera sittningar de datum detta behövs.
Vi ber dig betala via swish i första hand om du som restauranggäst inte bor på hotellet. Om du är boende gäst ber vi dig sätta upp matnotan på rummet och betala allt vid utcheckning.
Känner du dig som boende gäst otrygg med att äta i vår restaurang får du gärna ta med dig maten till rummet.

Våra medarbetare…
Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och alla våra medarbetare får löpande ta del av ny information om Corona Covid-19.
Våra medarbetare avråds från att åka utomlands eller umgås nära med någon som varit utomlands och medarbetare som varit på resa till något utpekat riskområde stannar hemma i 14 dagar efter hemkomst, vi upprätthåller också rutiner för kollegor som är sjuka enligt direktiv från folkhälsomyndigheten.

Vår Badpaviljong med bastu och spabad
När du besöker vår Badpaviljong, håll ett socialt säkerhetsavstånd av minst 1,5 m.
Vi desinficerar vårt spabad med klor, som dödar både virus och bakterier.
Under våra sk ”öppna bad-tider” tillåter vi för tillfället max 6 gäster åt gången.
Bad-tiden är begränsad till 1,5 h och man väljer tidig tid (kl 16,30-17,50) alt sen tid (kl 18,00-19,20).
Enligt folkhälsomyndigheten är informationen följande:
”Virus kan inte föröka sig i bassängvatten. De kan endast föröka sig i celler t.ex. i människor eller djur. Infektionsförmågan avtar snabbt i bassängbadvatten när virus dör av desinfektionsmedel eller späds ut. Virus smittar alltså direkt från person till person i samband med bassängbad. Därför är bassängbad inte mer förknippade med virussmitta än andra miljöer där många personer vistas”.

Höst & Vinter-specialpriser
Under de rådande omständigheterna har vi på utvalda dagar sänkt priserna för att öka vår beläggning av härliga, friska, gäster!
Kika mer på vår ”boka”-länk längst ner på sidan för att hitta just Ditt bästa pris!

Vi hälsar dig varmt välkommen ch hoppas att du skall få en fin vistelse hos oss i rådande corona/covid19-tider.

Vänliga hälsningar från Åsa & Bettina med personal