Strandflickornas Julklapp!

Vad ger du till någon som ”har allt”? Eller till den du håller extra kär? Kanske en liten klapp till någon som ställt upp lite extra för dig på sistone? Strandflickorna har den perfekta klappen!

Vi har tre julklappsalternativ att välja mellan – ett för valfritt belopp, ett för Strandflickornas Havshotell och ett för Strandvillan!
Julklapparna för Strandflickornas Havshotell och Strandvillan gäller ankomster sön-tors och under perioden 9 jan-30 april -23. Begränsat antal rum/dag.

KÖP JULKLAPPSPRESENTKORT GÄLLANDE FÖR VALFRI SUMMA HÄR

Detta presentkort gäller för logi i valfri sekelskiftesvilla, restaurang eller spa och är giltigt i två år från inköpsdatum.

KÖP JULKLAPP GÄLLANDE FÖR STRANDFLICKORNAS HAVSHOTELL HÄR

Julklappen på Havshotellet gäller en övernattning för 2 personer i Liten Kammare, med bubbel och godbit, 2-rätters middag och frukostbuffé.
I vår vackra marmorbar serveras du bubbel & tilltugg efter ankomst.
Mot kvällen serveras middag i vår charmiga lilla restaurang ”Fröken Fridhems Salong & Bistro”
Nästa morgon avnjuts frukostbuffén i vårt vackra orangeri.

KÖP JULKLAPP GÄLLANDE FÖR ANNEX STRANDVILLAN HÄR

Julklappen på Strandvillan gäller en övernattning för 2 personer i Dubbelrum med 140cm säng, 2-rätters middag, frukostbuffé och bäddat vid ankomst inkl handdukar.
På kvällen serveras middag i vår charmiga lilla restaurang ”Fröken Fridhems Salong & Bistro” belägen på Strandflickornas Havshotell. Nästa morgon avnjuts frukostbuffé.

Har du fått en ”Julklappen på Strandflickornas Havshotell”?

BOKA ”JULKLAPPEN PÅ STRANDFLICKORNAS HAVSHOTELL”

Har du fått en ”Julklappen på annex Strandvillan”?

BOKA ”JULKLAPPEN PÅ ANNEX STRANDVILLAN”

Julklappen är bokningsbar från 20 december