Konferensservering

Maten är en viktig ingrediens i konferensvistelsen och vi vågar påstå att vår lilla restaurang med vår matkreatör Michelles goda, hemlagade kreationer sätter extra piff på upplevelsen….

Lunch för alla smaker

Våra luncher serveras oftast i vår vackra matsal eller i vårt charmiga orangeri. Allergier och önskemål om specialkost  möter vi gärna upp med tex en härligt varierande vegetarisk buffé.

Middag ”hemma på hotellet” eller borta med
”hemma-hos-känsla”

Sedan vi startade vår konferensverksamhet för över 20 år sedan har mästerkocken Johanna Halleröd varit vår närmsta samarbetspartner. Johanna driver ”Märtas Mat”, en charmig hemma-hos-restaurang belägen i Lysekils äldsta stadsdel Gamlestan. Hit tar vissa av våra konferensgäster en härlig liten promenad på 10 minuter och välkomnas in i den flera hundra år gamla charkuterilokalen som numera hyser 40-talskänsla. Johanna är inte bara känd för sina fantastiska middagar, hon är också expert på skaldjursbufféer, julbord och bakverk.

Innan middagen välkomnar vi er ner till vår helt nybyggda marmorbar, där vi blandar goda drinkar eller serverar en väl kyld, lokalt bryggd öl.

Om ni i stället för att gå till Märtas, stannar kvar ”hemma” på Havshotellet för att avnjuta middag i vår härliga sekelskiftesmiljö, serverar våra gulliga strandflickor hemlagad mat med väl utvalda drycker därtill.
Våra smarriga desserter med ”extra piff” får avrunda….