Friherrinnan går på auktion!

Den 7:e mars 2020 har vi åter detta trevliga weekendpaket att erbjuda dig som gillar att fynda gamla antikviteter och kuriosa – ”Friherrinnan går på auktion”!

”Friherrinnans flärdfulla ferie med auktionsbesök”

Lördagen den 7:e mars har Lysekils auktionsbyrå återigen en trevlig auktion.

Vi får ofta frågan om hur vi har inrett hotellen och VAR vi har köpt alla fina gamla sängar, möbler och kuriosa. Då kan vi avslöja att en stor del har vi köpt på auktioner i Lysekil där det ofta blir fantastiska fyndlägen!! Vi vill dela med oss och har därför tagit fram detta trevliga weekendpaket som är specialsnickrat för alla er kuriosa- och antikintresserade. Den 7:e mars har nämligen Lysekils auktionsbyrå sin andra auktion för året och det är mycket trevliga tillställningar. Utöver auktionsbesöket så ingår fint boende, bubbel, middag, surprise, frukost och även en privat visning av auktionsföremålen innan auktionsstart.

Auktionsförättaren Christer Börjesson driver auktionsbyrån sedan många år tillbaka och är en av Sveriges stora handlare av jugendföremål. Ni väljer om ni vill bo fredag- lördag eller lördag-söndag. Detta paket kan endast bokas via telefon eller mail.

 

 

 

Det här ingår:

  • Logi på Strandflickornas Havshotell
  • Bubbel & aptitretare vid ankomst
  • Flärdfullt kit på rummet
  • 2-rätters middag på hotellets mysiga ”Fröken Fridhems Salong & Bistro”
  • Frukostbuffé
  • Auktion på lördag med privat visning av auktionsföremålen kl 10,30 av auktionsförrättaren Christer Börjesson tillika en av Sveriges största antikhandlare av jugendföremål. Auktionen startar kl 12,00. Som gäst på Strandflickorna finns stolar reserverade i ditt namn, men kom i tid, det brukar vara välbesökta auktioner.

 

Prisexempel: Logi i ett ”Sofvrum”, dubbelrum, 1282:-/person. OBS! Auktionen är i Brastad, ca 1,5 mils bilväg från Lysekil. Det avgår även buss på morgonen från Lysekil/Södra Hamnen.

Ring eller mail oss för bokning:
0523-797 50
info@strandflickorna.se