Notice: Undefined variable: platform in /home/strandflickorna.com/www/data/themes/strandflickorna/inc/browser.php on line 32
class="packages-template-default single single-packages postid-569 os_ ">

Kajakpaket med SPA

Strandflickorna vill locka dig till ett riktigt vågat äventyr. Ja, ibland är det förstås vindstilla och havet ligger som ett nybonat golv. Det är bara att välja. Men först bad och bastu!

Strandflickorna vill locka dig till ettt riktigt vågat äventyr. Ja, ibland är det förstås vindstilla och havet ligger som ett nybonat golv. Det är bara att välja.
Men först ska du få avnjuta ett härligt spa.
Du bor på Strandvillan och inleder vistelsen med Strandflickornas varma SPA-bad nere på bryggan. Bastun är förstås ännu varmare. Så väntar tvårätters på Havshotellet och nästa dag är det dags för det stora äventyret.

På morgonen får du en stärkande och god frukostbuffé inför kajakturen.

Stabila 2-manskajaker med bekväma sitsar samt torrdräkt gör att du kan slappna av och njuta av naturen. Allt är tyst och lugnt, så upplevelsen blir desto intensivare. I turen ingår även en lättare lunch. Aktiviteten avgår lördag mellan kl 10,00-14,00.

(Samtliga kajakbilder är tagna av Roger Berglid/westsweden.com)

https://online.bookvisit.com/package/details?channelId=66339046-800e-43b0-a3d4-ad0aca559b43&packageId=3da6fa6a-e7e4-4c7c-ae4c-69f4b6a1a205&presentationType=List

Boka online

Detta ingår

  • Logi i Strandvillan med hotellstandard & härlig frukostbuffé
  • SPA-bad & bastu på Strandflickornas Havshotell (fredag)
    • Ni delar spafaciliteterna med andra gäster
  • 2-rätters middag på Strandflickornas Havshotell
  • Kajaktur (lördag) inkl lättare lunch

Prisexempel

Pris varierar från säsong samt vilken rumstyp ni önskar.
Prisexempel från 2336:-/person inkl torrdräkt