Personuppgiftspolicy/GDPR

Här nedan kan du läsa om hur vi på Strandflickorna behandlar dina personuppgifter!

Vi på Strandflickorna värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Denna policy redogör för beskriver våra bestämmelser för insamlande och behandling av personuppgifter samt användande av cookies. Vi förbinder oss att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med svensk lagstiftning.
Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt.
Vi kommer inte dela med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje parter, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Vilka personuppgifter vi behandlar

Vid bokning: 
När du bokar dig hos oss lämnar du viss information om dig själv. Vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Vi använder informationen för att kunna identifiera dig som boende hos oss. Vi använder även informationen för att sända dig information om nyheter och erbjudanden som vi tror är intressanta för dig. Dina personuppgifter överförs endast till samarbetspart till oss när det krävs för att vi ska kunna utföra angivna ändamål. Exempelvis kontrolleras, uppdateras och kompletteras dina kontaktuppgifter genom samarbetspart för att se till att vi har korrekta uppgifter till dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till tredje part. Vi använder även dina uppgifter för viss analys-, och statistiska ändamål.

Vid besök på Strandflickornas hemsida:
Vi kan spara information om dina preferenser och hur du använder vår hemsida, vi kan också spara din IP-adress, vad du själv publicerar på Internet via exempelvis sociala medier, sökningar du gör via sökmotor på Internet, vilken hemsida du kommer ifrån, vilken hemsida du går till efter besök samt vilka val som görs och vilken typ av information och vilka evenemang du visar intresse för. Även information av demografisk och geografisk typ kan komma att sparas.

Vid svar på enkät/marknadsundersökning:
Vi på Strandflickorna kan spara information från marknadsundersökningar och utskick: Dina svar på, och användande av marknadsundersökningar, reklamutskick och e-post kan komma att sparas. Bland annat kan information kring ditt användande av nyhetsbrevsutskick via e-post, inbegripet öppnande av nyhetsbrev, vilka länkar som klickas på och vilken typ av information som du visar intresse för komma att sparas.

Hur informationen samlas in:

Uppgifter du själv anger vid kontakt med Strandflickorna:
Du kan förse oss med uppgifter vid skapande av kundkort/konto, val av inställningar eller tjänster, bokning av rum/bord på Internet, telefonkontakt, vid kontakt med oss via webbformulär, e-post etc.

Uppgifter om dina preferenser och användande:
Dessa hämtas genom så kallade cookies eller beacons placerade av oss eller placerade där av tredje part. Vi kan även inhämta sådan information hos sociala nätverk eller annan tredje part såsom annonsnätverk eller nyhetsbrevsleverantör.

Varför vi behandlar personuppgifter

– För att möjliggöra sedvanlig kundadministration och för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig
– För att kunna erbjuda Dig en högre servicenivå
– För att tillförsäkra att vi har tillgång till tillförlitlig persondokumentation i händelse av olycksfall
– För att kunna förse dig med relevant innehåll i form av nyhetsbrev, annonser, SMS eller annan typ av information som du önskar

Vilka vi delar personuppgifter med

Viss information rörande dig och dina preferenser kan komma att överföras till tredje part, också i land utanför EU. Detta sker antingen automatiskt genom tredjeparts cookies (se avsnitt nedan om cookies) placerade på ett företag som handhar vår hemsida, eller genom att informationen aktivt skickas till, eller hämtas av företag som utför affärsanalys av informationen. För länder utanför EU kan annan lagstiftning gälla beträffande skydd av dina personuppgifter.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så snart vi kan, med undantag för avidentifierade uppgifter som vi kan komma att spara för statistikändamål och för annonsinlägg som publicerats i våra sociala medier.

Om du vill veta mer

En gång per kalenderår kan du kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen. Du kan när som helst begära att vi rättar eller tar bort uppgifterna om dig om dina uppgifter skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella.

Företaget Strandflickorna AB (556521-0555) är personuppgiftsansvarigt i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktuppgifter
Strandflickorna AB
Turistgatan 13
453 30 LYSEKIL


Cookies

På våra hemsidor använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?