Dyklogi

I Strandvillans källare har vi inrett två dykinspirerade rum med egen entré och torkrum för dykutrustning.
Dessutom finns det en liten, värmande bastu som du kan få tillgång till utan extra kostnad så länge vår personal finns på plats.
Helt enkelt – en alldeles egen ”dykavdelning”, där du kan känna dig som fisken i vattnet!…

För dykare – av dykare

Vi som driver Strandflickorna dyker själva och vet vad man som dykande gäst behöver och uppskattar!

För dig som dykande gäst erbjuder vi specialpris på frukost då du bokar logi hos oss – använd kod ”dykare” vid onlinebokning för att erhålla rabatten. I anslutning till våra ”dykrum” har vi ett stort sällskapsrum med TV samt kök för självhushåll. Gratis wifi finns att tillgå i hela huset.

Vi har också tagit fram dykguider över bra landbaserade dykplatser i området som vi lånar ut gratis. Guiderna beskriver dykplatsen med vägbeskrivning, allmän info samt undervattenslivet. Välkommen att låna i vår reception!

SPECIALERBJUDANDE JUST NU!
Hos Strandflickorna har vi fått ”dykfnatt” och erbjuder fram till 30/4 2019 hela 30% rabatt
på logi i alla våra rumstyper för dykmässans besökare.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och gäller bokningar via vår egen hemsida: www.strandflickorna.se om man uppger 
kod ”DYKFNATT”.

Nära samarbete med Sveriges största dykskola

Vi samarbetar med dykcentret Dive Team, som är vår granne. De erbjuder utbildningar, dykutfärder med båt, dykresor, butik och luftfyllning. Dive Team är för övrigt den dykskola i Sverige som utbildar flest elever per år och kan stoltsera med att ha en egen course director i teamet. Dive Team har också en mycket aktiv medlemsklubb med mängder av spännande event och aktiviteter som du får delta i när du blir medlem.

Vår granne åt andra hållet – Havets Hus saltvattensakvarie – visar livet i våra skandinaviska vatten. Du kan köpa din entrébiljett dit till specialpris i båda våra receptioner. Upplev livet under ytan utan att ta dig vatten över huvudet!