Dyklogi

På Strandflickorna i Lysekil älskar vi våra dykande gäster!
I Strandvillans källare har vi inrett två dykinspirerade rum med egen entré och torkrum för dykutrustning.
Dessutom finns det en liten, värmande bastu som du kan få tillgång till utan extra kostnad. Helt enkelt – en alldeles egen ”dykavdelning”, där du kan känna dig som fisken i vattnet!…

För dykare – av dykare

Vi som driver Strandflickorna dyker själva och vet vad man som dykande gäst behöver och uppskattar!
För dig som dykande gäst erbjuder vi specialpris på frukost då du bokar logi hos oss – skriv ”dykare” vid onlinebokning för att erhålla rabatten. I anslutning till våra ”dykrum” har vi ett stort sällskapsrum med TV samt kök för självhushåll. Gratis wifi finns att tillgå i hela huset.
Vi har också tagit fram dykguider över bra landbaserade dykplatser i området som vi lånar ut gratis. Guiderna beskriver dykplatsen med vägbeskrivning, allmän info samt undervattenslivet. Välkommen att låna i vår reception!

SPECIALERBJUDANDE JUST NU!
Just nu har vi fått ”dykfnatt” och erbjuder fram till 31/3 2020 hela 30% rabatt!!!…
på logi i alla våra rumstyper på Strandvillan för dykare.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och gäller bokningar via vår egen hemsida: www.strandflickorna.se
Det rabatterade priset ”dyker upp” om man uppger
rabattkod ”DYKFNATT”.

Nära samarbete med Sveriges största dykskola

Vi samarbetar med dykcentret Dive Team, som är vår granne. De erbjuder utbildningar, dykutfärder med båt, dykresor, butik och luftfyllning. Dive Team är för övrigt den dykskola i Sverige som utbildar flest elever per år och kan stoltsera med att ha en egen course director i teamet. Dive Team har också en mycket aktiv medlemsklubb med mängder av spännande event och aktiviteter som du får delta i när du blir medlem. När du dyker med Dive team ger de dig en kod som ger rabatt på logi hos oss!

Vår granne åt andra hållet – Havets Hus saltvattensakvarie – visar livet i våra skandinaviska vatten. Du kan köpa din entrébiljett dit till specialpris i båda våra receptioner. Upplev livet under ytan utan att ta dig vatten över huvudet!

Vi vill också varmt rekommendera Dykcentrum Gullmarsfjorden, som ligger vackert beläget och med fantastiska dykmöjligheter i unika Gullmarsfjorden.