Husen vid havet -våra mest unika hotellrum

….”Där låg två badhus intill varandra med havet som fond och närmaste granne. Det var makalöst vackert, och inne hade någon gjort sig omaket att tänka fritt och personligt.”
– Pernilla Månsson Colt/TV-producent & programledare

Havsateljén

Ni njuter den vidunderliga utsikten över Gullmarsfjordens inlopp genom de två glasade väggarna mot havet. Rummet har en skön 160 cm bred säng från Carpe diem – beds of Sweden. På sovloftet finns det extra sovplats ifall ni skulle vilja bo fler än två personer. Eget soldäck med privat utomhus spabad, utemöbler och solstolar samt badstege ingår.
Utvalda dagar under lågsäsong ”trollar vi bort” sängen i Havsateljén och den kan användas som härligt konferensrum för upp till 14 personer.

Boka övernattning i Havsateljén

Badpaviljongen

Vår fina Badpaviljong är placerad på pålar i havet, bredvid Havsateljén. Den rymmer ett litet sovrum med en 140-cm bred säng från Carpe diem – beds of Sweden, en härlig bastu med helglasad vägg mot havet och en privat spabad på bryggan utanför. Badpaviljongen går att hyra som exklusivt boenderum för två personer året runt. Sommartid bygger vi om bastun till ett härligt relaxrum med sköna sitthängmattor. Under lågsäsong finns det möjlighet att boka Badpaviljongen för sällskap upp till 15 personer för bastu & bad. Och är du riktigt våghalsad går det bra att ta ett uppfriskande bad i havet också!

Boka övernattning i Badpaviljongen