Gula villan

Förvandlingen är i full gång!… vår vackra villa – byggd 1897 av mamsell Henrika Widemark – står snart klar efter en total ombyggnation och kommer att hysa tre enormt charmiga hotellrum på övre plan och en härlig sekelskiftesvåning på entréplan.
GULA VILLANS RUM STÅR KLARA JUNI/JULI 2020.

Sekelskiftesvåningen kommer att hysa en stor, vacker salong som stundvis kan hyras som konferensrum för upp till 25 personer. Därutöver ett rymligt sovrum med dubbeldörrar ut till den väl tilltagna verandan, som löper längs hela huset och som bjuder på ljuvlig havsutsikt.
Det vackra lantköket kommer väl till pass när man vill laga mat tillsammans i familjen, i goda vänners lag eller med kollegorna.

Rummen på övervåningen får alla egna balkonger, den vackra minisviten med havsutsikt får ett härligt badrum med både dusch och badkar på tassar (där kan man njuta havsutsikt från badsejouren), de två mindre dubbelrummen åt baksidan till kommer att bjuda på överraskningar såsom kopparbadkar, galet vackra tapeter, fransk touch, sirligt spröjsade fönster och givetvis – som på alla våra rum – otroligt sköna sängar från Carpe Diem – Beds of Sweden och fritt wifi.

Hela villan kommer också att kunna abonneras för mindre bröllop, familjekalas och andra tillställningar.

Följ oss gärna på sociala medier för att ta del av hur ”förvandlingen” fortskrider! Bilderna nedan visar villan innan renovering.

OBS! Rummen i Gula villan går redan nu att boka via vår onlinebokning här nedan!