Grosshandlarens grannlåt

Det var bara hundra år sedan grosshandlarna med sina runda magar satt på sina groggverandor i Lysekil. Kostym och väst med guldknappar och blanka skor. Några färska kräftor i aftonsolen var aldrig fel. Boka ”Grosshandlarens grannlåt”, ett konferenspaket de luxe, med mängder av goda skaldjur, varmt bad och annat som gör livet och mötet gott!

Låt er konferensvistelse få smak av förra seklets fröjder! Lyxiga paketet ”Grosshandlarens grannlåt” har följande innehåll;

Vid er ankomst serveras färskbryggt kaffe och smarrig smörgås. Därefter tar mötet vid i något av våra fina konferensrum.
När det börjar kurra i magen så serverar vi ”Grosshandlarlunch” med 2 rätter i vår vackra matsal. På eftermiddagen är det kanske dags för en stärkande promenad kring naturreservatet Stångehufvud.
Som en fin avslutning serveras en skaldjursmiddag med det bästa från havet.
Frukost morgonen därpå när magarna börjar kurra igen.
Därefter är det dags för det helande badet! Samling sker i matsalen där samtliga deltagare ska vara iförda badkläder och badrock. Vår Badmadame visar er ner till vår Badpaviljong där ett härligt SPA-bad på bryggan väntar på att värma upp stela leder. En tillhörande bastu med vidunderlig utsikt ingår. Mängder med isvatten och frukt finns att tillgå.


Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern – se alla möten i Bohuslän här.

Förslag dag 1

 • ​Kaffe med smörgås
 • 2-rätters lunch, S.O.S-tallrik till förrätt, därefter varmrätt inklusive dryck och kaffe
 • Eftermiddagsfika med hembakt
 • Skaldjursmiddag på vår lilla restaurang ”Fröken Fridhem”startar med en kopp räksoppa, därefter skaldjur på platå med tillbehör samt avslutande tryffel till kaffet

 

Förslag dag 2

 • Havshotellets stärkande frukost
 • Morgonbad med bastu i Badpaviljongen rakt nedanför hotellet

Pris ovanstående paket; 1206:-/person exkl moms
Rumstypen tillkommer i kostnad
Minimum 10 personer. Vänligen kontakta oss för offert.

Skicka förfrågan  ANKOMST *

  AVFÄRD *


  Jag godkänner att mina uppgifter sparas för att fullfölja syftet med kontakten.