Lagom vågat kajakäventyr med spa

Prova ett härligt kajakäventyr med spa hos oss!
Du bor i vår charmiga Strandvilla, paddlar i det vackra skärgårdslandskapet, njuter av spabad & bastu med magnifik utsikt över Gullmarsfjorden och äter en 2-rätters middag på vårt charmiga Havshotell.

Du anländer till Strandvillan under fredag eftermiddag och checkar in på ditt charmiga rum. Där väntar badrock som du slänger på dig och sedan vandrar du bort till vår härliga Badpaviljong ett par hundra meter bort på vårt vackra Havshotell.

Väl framme sjunker du ner i vårt varma spabad på bryggan och njuter av utsikten från vår glasade bastu. Efter en skön stund vandrar du tillbaka över berget till Havshotellet, där en härlig 2-rätters middag bestående av förrätt och huvudrätt väntar. Kaffe efter maten bjuder vi på!

Sedan sover du sött i ett rum som inte är det andra likt och nästa dag väntar den stärkande frukostbuffén innan kajakturen tar vid.

Stabila 2-manna kajaker med komfortabla säten tillåter dig att luta dig tillbaka och njuta av naturen. Upplevelsen är familjär; ”trygghet och komfort” är ledord. Ingen tidigare erfarenhet krävs men vi förutsätter att du kan simma 200 m och att du har ”normal” hälsa (känner dig frisk). Kajakturen arrangeras av företaget Outdoorwest.

(Kajakbilder Roger Berglid/westsweden.com)

Boka online

Detta paket går att boka med ankomst fredagar och inkluderar

  • Logi i Strandvillan inkl hotellstandard och en härlig frukostbuffé
  • Tillgång till spabad på bryggan och bastu med vacker utsikt på Strandflickornas Havshotell, fredag 17-19
    • Du delar faciliteterna med andra gäster
  • 2-rätters middag (exkl dryck) på Strandflickornas Havshotell
    • Fast meny. Ni väljer mellan två förrätter samt två varmrätter som justeras efter säsong.
  • Guidad kajaktur inkl lättare lunch lördag kl 10,00-ca 14,00

Prisexempel och detaljer

Pris varierar från säsong.
Prisexempel från 1828:-/person för paketet exkl övernattning under vintersäsongen 1/10-31/12 2019 (torrdräkt ingår) alt prisexempel från 1428:-/person för paketet exkl övernattning, lägg till er önskade rumstyp.

Observera: Kajakguiden förbehåller sig rätten att besluta vart kajakturen äger rum beroende på väder och vind, en kortare biltur till startplatsen kan vara nödvändig. Ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling krävs, men vi förutsätter att du kan simma 200 m och att du har ”normal” hälsa (känner dig frisk).