Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler är lika flexibla som vi och finns i olika storlekar - den mest spektakulära är "Havsateljén" som vilar på pålar i havet med eget soldäck och badbrygga, vilket gör att du kan ta ett dopp mellan förhandlingarna!...

Konferera med sekelskiftesstil

Våra lokaler har alla sin egen personliga stil och är utrustade med all nödvändig teknisk utrustning samt block, pennor, fruktfat och isvatten. Vi serverar  för- & eftermiddagskaffe i konferenslokalen, i fikakorg att ta med ut på klipporna eller i vår vackra matsal utefter era önskemål.
Luncherna avnjuter ni i vår matsal eller i vårt charmiga orangeri och till middagen väljer de flesta att ta en liten promenad bort till Lysekils egen ”stjärnkock” Johanna Halleröd, som driver charmiga hemma-hos-restaurangen ”Märtas Mat” i Gamlestan.

Klicka vidare dig i bildspelet nedan för att läsa mer om våra olika konferenslokaler.

Havsateljén

Konferera med vidunderlig utsikt över havet! Havsateljén nås via en brant trappa nedför klipporna. 16 personer får plats i denna unikt belägna konferenslokal, där det finns möjlighet till ett dopp mellan förhandlingarna. Alldeles intill ligger vår Badpaviljong med härligt ute-SPA-bad och bastu – mycket passande efter avslutad konferensdag…

Sir Stanleys Kolonialloge

Detta trevliga, lilla konferensrum för upp till 12 personer finns på Strandflickornas Havshotell. Tillhörande glasveranda kan användas som grupprum eller för kaffeservering.

Vikarvet

Konferera med historiska vindslag omkring er! I samarbete med vår granne, Vikarvets museum, kan vi erbjuda er konferens i själva museisalen. En ombonad lokal för upp till fyrtio personer, som också har ett tillhörande grupprum för upp till sexton personer. Fikat kan vid varm årstid intas i gröngräset utanför med härlig havsutsikt!

Seglarklubben

​Seglarklubben LSSG intill Strandvillan kan erbjuda en lokal med härligt ljusinsläpp i Havsbadsparken. Här får man plats upp till 26 personer i U-bordssittning alternativt upp till 50 personer i biosittning. Lokalen har egen köksavdelning med möjlighet till catering.

Havets Hus

Havets Hus har ett trevligt konferensrum för upp till 16 personer i bio- el mötesmöblering. Havets Hus är beläget mitt emellan våra båda villor.

Societetshuset Oscars

Societetshuset Oscars stora, pampiga konferenssal tar upp till 250 personer i biosittning och 100 personer i skolsittning.
Bufféverandan på Oscars tar upp till 40 personer i biosittning och 35 personer i skolsittning.

Havsbadsrestaurangen

Den anrika Havsbadsrestaurangen ligger granne med Strandvillan, i vackra Havsbadsparken, och får plats med 20 personer i sitt konferensrum på övre plan.