Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler är lika flexibla som vi och finns i olika storlekar - den mest spektakulära är "Havsateljén" som vilar på pålar i havet med eget soldäck och badbrygga, vilket gör att du kan ta ett dopp mellan förhandlingarna!... och SNART är vår nya konferenslokal för upp till 25 personer klar!....

Hos oss är sekelskifteskänslan alltid nära…..

Våra lokaler har alla sin egen personliga stil och är utrustade med all nödvändig teknisk utrustning samt block, pennor, fruktfat och isvatten. Vi serverar  för- & eftermiddagskaffe i konferenslokalen, i fikakorg att ta med ut på klipporna eller i vår vackra matsal utefter era önskemål.

Vi har en mycket spännande sommar att se fram emot för då ska nämligen vårt nyförvärv, sekelskiftesdrömmen ”Gula Villan” stå färdigrenoverad!
Det är en riktig ”villa villekulla” med tinnar och torn, kakelugn, verandor och vackra träpaneler. På entréplan ställer vi i ordning en helt underbar konferenslokal med dubbeldörrar som leder ut till en veranda med fantastisk havsutsikt. I villan kommer det också att finnas ett stort lantkök där man som grupp kan laga mat tillsammans, själva eller med inhyrd kock. På andra våningen bygger vi tre fina dubbelrum, samtliga med badkar.
Villan ligger bara ett stenkast från våra två andra hotell. Klicka på länken för att se lite bilder från i somras, innan renoveringen startade: https://strandflickorna.com//gula-villan/

Klicka vidare dig i bildspelet nedan för att läsa mer om våra andra konferenslokaler.

Havsateljén

Konferera med vidunderlig utsikt över havet! Havsateljén nås via en brant trappa nedför klipporna. 16 personer får plats i denna unikt belägna konferenslokal, där det finns möjlighet till ett dopp mellan förhandlingarna. Alldeles intill ligger vår Badpaviljong med härligt ute-SPA-bad och bastu – mycket passande efter avslutad konferensdag…

Sir Stanleys Kolonialloge

Detta trevliga, lilla konferensrum för upp till 12 personer finns på Strandflickornas Havshotell. Tillhörande glasveranda kan användas som grupprum eller för kaffeservering.

Gula villan

I denna sekelskiftesdröm från 1897 kommer vi att from augusti 2020 kunna stoltsera med ett konferensrum för upp till 25 personer med tillhörande grupprum och stort lantligt kök för fikastunder…

Seglarklubben

​Seglarklubben LSSG intill Strandvillan kan erbjuda en lokal med härligt ljusinsläpp i Havsbadsparken. Här får man plats upp till 26 personer i U-bordssittning alternativt upp till 50 personer i biosittning. Lokalen har egen köksavdelning med möjlighet till catering.

Societetshuset Oscars

Societetshuset Oscars stora, pampiga konferenssal tar upp till 250 personer i biosittning och 100 personer i skolsittning.
Bufféverandan på Oscars tar upp till 40 personer i biosittning och 35 personer i skolsittning.