Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler är lika flexibla som vi och finns i olika storlekar - den mest spektakulära är "Havsateljén" som vilar på pålar i havet med eget soldäck och badbrygga, vilket gör att du kan ta ett dopp mellan förhandlingarna!...

Konferera med sekelskiftesstil

Våra lokaler har alla sin egen personliga stil och är utrustade med all nödvändig teknisk utrustning samt block, pennor, fruktfat och isvatten. Vi serverar  för- & eftermiddagskaffe i konferenslokalen, i fikakorg att ta med ut på klipporna eller i vår vackra matsal utefter era önskemål.
Luncherna avnjuter ni i vår matsal eller i vårt charmiga orangeri och till middagen väljer de flesta att ta en liten promenad bort till Lysekils egen ”stjärnkock” Johanna Halleröd, som driver charmiga hemma-hos-restaurangen ”Märtas Mat” i Gamlestan.

Klicka vidare dig i bildspelet nedan för att läsa mer om våra olika konferenslokaler.

Havsateljén

Konferera med vidunderlig utsikt över havet! Havsateljén nås via en brant trappa nedför klipporna. 16 personer får plats i denna unikt belägna konferenslokal, där det finns möjlighet till ett dopp mellan förhandlingarna. Alldeles intill ligger vår Badpaviljong med härligt ute-SPA-bad och bastu – mycket passande efter avslutad konferensdag…

Sir Stanleys Kolonialloge

Detta trevliga, lilla konferensrum för upp till 12 personer finns på Strandflickornas Havshotell. Tillhörande glasveranda kan användas som grupprum eller för kaffeservering.

Seglarklubben

​Seglarklubben LSSG intill Strandvillan kan erbjuda en lokal med härligt ljusinsläpp i Havsbadsparken. Här får man plats upp till 26 personer i U-bordssittning alternativt upp till 50 personer i biosittning. Lokalen har egen köksavdelning med möjlighet till catering.

Societetshuset Oscars

Societetshuset Oscars stora, pampiga konferenssal tar upp till 250 personer i biosittning och 100 personer i skolsittning.
Bufféverandan på Oscars tar upp till 40 personer i biosittning och 35 personer i skolsittning.