Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler är lika flexibla som vi och finns i olika storlekar - den mest spektakulära är "Havsateljén" som vilar på pålar i havet med eget soldäck och badbrygga, vilket gör att du kan ta ett dopp mellan förhandlingarna!... och nu är vår nya konferenslokal för upp till 24 personer i vackra Gula villan klar!..

Hos oss är sekelskifteskänslan alltid nära…..

Våra lokaler har alla sin egen personliga stil och är utrustade med all nödvändig teknisk utrustning samt block, pennor, fruktfat och isvatten. Vi serverar  för- & eftermiddagskaffe i konferenslokalen, i fikakorg att ta med ut på klipporna eller i vår vackra matsal utefter era önskemål.

From september 2020 har vi utökat vår “konferensrumsarmada” med ytterligare en lokal – vår vackra Gula villas salong tar emot upp till 24 personer i ljuvlig sekelskiftesmiljö och med havsutsikt på köpet!…
Villan passar lika bra till konferensgrupper som till bröllopssällskap och andra familjära tillställningar, här kan du läsa mer och se bilder: https://strandflickorna.com//gula-villan/

Klicka dig vidare i bildspelet nedan för att läsa mer om våra olika konferenslokaler.

Havsateljén

Konferera med vidunderlig utsikt över havet! Havsateljén nås via en brant trappa nedför klipporna. 16 personer får plats i denna unikt belägna konferenslokal, där det finns möjlighet till ett dopp mellan förhandlingarna. Alldeles intill ligger vår Badpaviljong med härligt ute-SPA-bad och bastu – mycket passande efter avslutad konferensdag…

Sir Stanleys Kolonialloge

Detta trevliga, lilla konferensrum för upp till 12 personer finns på Strandflickornas Havshotell. Tillhörande glasveranda kan användas som grupprum eller för kaffeservering.

Gula villan

I denna sekelskiftesdröm från 1897 välkomnar vi sällskap med upp till 24 personer. Med vår 75-tums TV/datorskärm är det smidigt att köra hybridmöten via tex teams eller zoom.

Seglarklubben

​Seglarklubben LSSG intill Strandvillan kan erbjuda en lokal med härligt ljusinsläpp i Havsbadsparken. Här får man plats upp till 26 personer i U-bordssittning alternativt upp till 50 personer i biosittning. Lokalen har egen köksavdelning med möjlighet till catering.

Societetshuset Oscars

Societetshuset Oscars stora, pampiga konferenssal tar upp till 250 personer i biosittning och 100 personer i skolsittning.
Bufféverandan på Oscars tar upp till 40 personer i biosittning och 35 personer i skolsittning.