Gustafs galanta golfpaket

Gustaf Lewenhaupt är inte bara jägarmästare med eget rum på Strandflickornas Havshotell, han är också förtjust i golf…gör som Gustaf, boka ett golfpaket med havsnära banor, tjusigt boende och charmant mat…

Holma Golf är vackert belägen vid Gullmarsfjordens inre delar. Varsamt skulpterad i det Bohuslänska landskapet med det senaste inom byggteknik och med bästa materialval är banan en golf- och naturupplevelse utöver det vanliga. Med sina ca 6381 m från back tee är Holma golfbana Bohusläns i särklassigt längsta bana.

Skaftö Golfbana är vackert belägen nära havet på andra sidan Gullmarsfjorden, du kan antingen ta bilen via Gullmarsleden eller dra med dig golfvagnen en kort promenad bort längs kajen och sedan ta passagerarfärja över fjorden. För den spänstige blir det sedan en vacker promenad genom det genuina lilla skepparsamhället Fiskebäckskil innan man efter 20 minuter når golfbanan. Det går också att välja en färjetur med anslutande buss eller boka en taxi. Skaftö är för övrigt syskonen Kinhults hemmabana.

Välj att bo på vårt fina Havshotell, i lyxiga Gula villan eller på charmiga och prisvärda Strandvillan, din önskade green fee bokas direkt med respektive anläggning.