Hartmanns hurtiga padel

Dramaten aktör Hartmann är en av de profiler som fått stå gestalt för inredningen i våra rum på Havshotellet, han har ett eget “litet sofvrum” på andra våningen. Hartmann levde på 1800-talet och ägnade sig mest åt balett, men säkerligen hade han gärna provat på en omgång padel om han levat idag!….

När du bokar detta paket spelar du på banor vackert belägna vid kajkanten i norra hamnen alternativt på helt nybyggda banor i utkanten av Lysekil.
Du anländer till oss och checkar in på ditt rum för att sedan “svida om” till träningskläder och ta promenaden på ca 10 minuter bort till padelcentret i Norra hamnen* (med bil tar det endast 5 minuter och p-platser finns det gott om utanför lokalen).
Alternativt tar du bilen 10 minuter till de helt nybyggda banorna vid Sivik strax utanför Lysekil där 5 innebanor och 2 utebanor väntar (även här finns det gott om p-platser).
Efter padel och välförtjänt dusch är du välkommen till vår vackra marmorbar för en stärkande drink med litet tilltugg. Kanske tar du en promenad runt vårt naturreservat Stångehuvud innan middagen, kanske väljer du att shoppa loss i de små charmiga butikerna i centrum?…vår Fröken Fridhem serverar dig en 2-rätters meny när magen börjar kurra…du sover gott i ett rum som inte är det andra lika och nästa morgon njuter du en härlig frukostbuffé innan hemfärd. Det går givetvis att välja att spela padel på avresedagen i stället om du föredrar det! DETTA PAKET ÄR TILLSVIDARE ENDAST BOKNINGSBART VIA TELEFON-VÄLKOMMEN ATT RINGA OSS PÅ TEL: +46 523 79750.

Se lediga tider för padel i Norra hamnen – du spelar inne eller ute – banorna är vackert belägna vid havet (obs! Låg takhöjd på innebanorna)
Se lediga tider för padel i Lysekils padelcenter – du spelar på helt nybyggda banor i utkanten av Lysekil

 

 

 

 

Vad som ingår

  • Padeltid 1,5 h inkl racket/bollar
  • Drink med tilltugg efter incheckning på rummet
  • 2-rätters middag (förrätt/varmrätt) exkl dryck
  • Härlig frukostbuffé innan hemgång

Prisexempel

Paketkostnaden är 754:-/person. Kostnad för logi tillkommer beroende på rumstyp. OBS! Gå gärna in och kika vilka lediga tider som finns via länkarna till de båda padel anläggningarna – ge oss ett önskemål om padeltid i din bokning, så bokar vi åt er! Om du föredrar att boka din padeltid själv – välkommen att boka endast logi samt tilläggsprodukter på vår onlinebokning längst ner på sidan och boka padelbanan via länkarna ovan.