Hartmanns hurtiga padel

Dramaten aktör Hartmann är en av de profiler som fått stå gestalt för inredningen i våra rum på Havshotellet, han har ett eget ”litet sofvrum” på andra våningen. Hartmann levde på 1800-talet och ägnade sig mest åt balett, men säkerligen hade han gärna provat på en omgång padel om han levat idag!….

När du bokar detta paket spelar du på banor vackert belägna vid kajkanten i norra hamnen alternativt på helt nybyggda banor i utkanten av Lysekil.
Du anländer till oss och checkar in på ditt rum för att sedan ”svida om” till träningskläder och ta promenaden på ca 10 minuter bort till padelcentret i Norra hamnen* (med bil tar det endast 5 minuter och p-platser finns det gott om utanför lokalen).
Alternativt tar du bilen 10 minuter till de helt nybyggda banorna vid Sivik strax utanför Lysekil där 5 innebanor och 2 utebanor väntar (även här finns det gott om p-platser).
Efter padel och välförtjänt dusch är det dags att uppleva Lysekils omgivningar. Kanske tar du en promenad runt vårt naturreservat Stångehuvud innan middagen, kanske väljer du att shoppa loss i de små charmiga butikerna i centrum?…du får ett häfte med rabatterbjudanden för utvalda butiker. Vår Fröken Fridhem serverar dig en 2-rätters meny när magen börjar kurra…så småningom sover du gott i ett rum som inte är det andra lika och nästa morgon njuter du en härlig frukostbuffé innan hemfärd. Det går givetvis att välja att spela padel på avresedagen i stället om du föredrar det!

Boka paketet med logi på Strandflickornas Havshotell & Husen vid havet

Boka paketet med logi på annex Gula villan

Boka paketet med logi på annex Strandvillan

 

 

 

 

 

 

 

Vad som ingår

  • Padeltid 1h på dubbel- eller singelbana
  • 2-rätters middag (förrätt/varmrätt) exkl dryck
  • Härlig frukostbuffé innan hemgång

Prisexempel

Paketkostnaden är 559:-/person. Kostnad för logi tillkommer beroende på rumstyp.
Om du inte har eget padelracket kan du boka hyra av detta när du bokar paketet (padelbollar ingår ej, det kan köpas i padelhallen).

Efter genomförd bokning kontaktar vi dig om tid för padelspel.