Sommar i staden vid havet

Som vi har längtat, nu är sommaren äntligen här! Våra villor fylls av förväntansfulla och glada gäster och i vår bistrorestaurang serverar vi Michelles fantastiska kreationer till hungriga besökare…

Under sommarhalvåret får man vara ute i god tid för att få rum hos oss, men man kan absolut ha tur! På vår egen onlinebokning finner du alltid bästa pris & vår tillgänglighet för ditt aktuella datum, skynda dig in och boka innan rummen tar slut! Oavsett vilken rumstyp du väljer så lovar vi dig ett sekelskiftesinspirerat rum som inte är det andra likt, alla rum i olika storlekar men även den minsta rumstypen är ack så mysig!

Vår bistrorestaurang bör förbokas bord och det gör du enklast här.

Vår matkreatör Michelle Andersson har komponerat en härlig sommarmeny & min personliga favorit är vår kycklingsallad med pankopanerad getost – perfekt på de ljumna sommardagarna!
Önskar du bara komma förbi och provsmaka våra smarriga drinkar framtagna av vår baransvarige Alice Jardemark är du varmt välkommen att avnjuta dessa på berget med härlig utsikt eller varför inte i vår mysiga syrenberså?

Vi hoppas vi ses i sommar!