Salt & vilt

Kombinera det bästa från havet och skogen! Kittla en trollhummer och yla med en varg. Bo charmigt i Strandvillan, nära minigolfbana, krabbfiske och fina snorkelvatten. I Lysekil badar man året runt!..

Ni bor på charmiga Strandvillan vid havet i Lysekil. Samtliga rum har badrum, TV och gratis wifi.
I vårt självhushållningskök med tillhörande matsal kan du laga mat själv och sitta ute i vår trädgård och äta eller inne i matsalen. Det går också bra att beställa frukostbuffé av oss om man vill.

Havets Hus saltvattensakvarium är vår närmaste granne, ett paradis för stora och små som gillar allt som kryper, simmar eller ligger nästan still under ytan: humrar, sjöstjärnor, hajar, torsk och plattfisk…På Havets Hus finns också en butik med miljövänligt tillverkade souvenirer. Vi rekommenderar att ni besöker Havets Hus på er ankomstdag innan ni checkar in.

Andra dagen är det dags för besök på Nordens Ark, ungefär tre mil från Lysekil mot Smögen. Nordens ark är de utrotningshotade djurens park. Vargar, tigrar och leoparder, men också ett otroligt utbud av fåglar och gamla nordiska raser av häst, ko och gris.

Möt våren på Västkusten – 10% vår-yra-rabatt i april! 

Boka paketet med boende på Strandvillan

Detta ingår i paketet

  • Logi på Strandvillan
  • Entré Havets Hus & Nordens Ark

Prisexempel

Året runt kostar paketet 415kr/vuxen och 195kr/barn mellan 5-14år

Barn 0-4 år bor gratis samt gratis entré till Nordens Ark och Havets Hus

Lägg till din önskade rumstyp till paketpriset