Salt & vilt

Kombinera det bästa från havet och skogen! Kittla en trollhummer och yla med en varg. Bo charmigt i Strandvillan, nära minigolfbana, krabbfiske och fina snorkelvatten. I Lysekil badar man året runt!..

Ni bor på charmiga Strandvillan vid havet i Lysekil. Samtliga rum har badrum, TV och gratis wifi.
I vårt självhushållningskök med tillhörande matsal kan du laga mat själv och sitta ute i vår trädgård och äta eller inne i matsalen. Det går också bra att beställa frukostbuffé av oss om man vill.
I vår källare har vi en liten bastu som man får låna fritt då personal finns på plats – obs! Måste förbokas och i mån om plats.

Havets Hus saltvattensakvarium är vår närmaste granne, ett paradis för stora och små som gillar allt som kryper, simmar eller ligger nästan still under ytan: humrar, sjöstjärnor, hajar, torsk och plattfisk…
På Havets Hus finns också en butik med miljövänligt tillverkade souvenirer. Vi rekommenderar att ni besöker Havets Hus på er ankomstdag innan ni checkar in.

Andra dagen är det dags för besök på Nordens Ark, ungefär tre mil från Lysekil mot Smögen. Nordens ark är de utrotningshotade djurens park. Vargar, tigrar och leoparder, men också ett otroligt utbud av fåglar och gamla nordiska raser av häst, ko och gris.

Boka paket Salt och vilt online

 

Detta ingår i paketet

  • Logi i Strandvillan
    • Lägg till frukostbuffé samt sänglinnen & handdukar om du önskar
      Möjlighet att boka till middag på vår charmiga restaurang ”Fröken Fridhem”
  • Entré Havets Hus & Nordens Ark

Prisexempel

Pris variera beroende på  säsong samt vilken rumstyp du önskar boka.  Du hittar snabbt aktuellt pris genom att provboka på vår onlinebokning.

Havets Hus är stängt t.o.m 24/1 pga Covid-19. Öppnar preliminärt 25/1-21
Nordens Ark håller öppet som vanligt och det går bra att köpa entrébiljetter dit till oss på plats.