Salt & vilt

Kombinera det bästa från havet och skogen! Kittla en trollhummer och yla med en varg. Bo charmigt i Strandvillan, nära minigolfbana, krabbfiske och fina snorkelvatten. I Lysekil badar man året runt!..

Ni bor på charmiga Strandvillan vid havet i Lysekil. Samtliga rum har badrum, TV och gratis wifi.
I vårt självhushållningskök med tillhörande matsal kan du laga mat själv och sitta ute i vår trädgård och äta eller inne i matsalen. Det går också bra att beställa frukostbuffé av oss om man vill.
I vår källare har vi en liten bastu som man får låna fritt då personal finns på plats – obs! Måste förbokas och i mån om plats.

Havets Hus saltvattensakvarium är vår närmaste granne, ett paradis för stora och små som gillar allt som kryper, simmar eller ligger nästan still under ytan: humrar, sjöstjärnor, hajar, torsk och plattfisk…På Havets Hus finns också en butik med miljövänligt tillverkade souvenirer. Vi rekommenderar att ni besöker Havets Hus på er ankomstdag innan ni checkar in.

Andra dagen är det dags för besök på Nordens Ark, ungefär tre mil från Lysekil mot Smögen. Nordens ark är de utrotningshotade djurens park. Vargar, tigrar och leoparder, men också ett otroligt utbud av fåglar och gamla nordiska raser av häst, ko och gris.

Upptäck Lysekil på under hösten & höstlovet!

Under perioden 30 sept – 6 november erbjuder vi vårt familjepaket till bra priser där vi även bjuder på en god frukostbuffé för hela familjen! Boka vårt hösterbjudande redan idag.

Boka paketet med boende i Strandvillan

Boka paketet med boende – hösterbjudande med gratis frukostbuffé i Strandvillan

 

 

 

Detta ingår i paketet

  • Logi på Strandvillan
  • Entré Havets Hus & Nordens Ark

Prisexempel

Året runt kostar paketet 400kr/vuxen och 180kr/barn mellan 5-14år.
Lägg till din önskade rumstyp till paketpriset.

Barn 0-4 år bor gratis samt gratis entré.

Under perioden 30/9-6/11 har vi ett hösterbjudandet som innefattar fri frukost när man bokar detta paket, pris från 2460kr för totalt 2 vuxna och 2 barn mellan 5-14år (detta pris är beräknat på övernattning i litet 4-bäddsrum).
Alternativ för dig som reser med yngre barn – Pris från 2100kr för totalt 2 vuxna och 2 barn mellan 0-4 år.