Konferenserbjudanden för Husen Vid Havet

Skrattmåsen har kommit! Kan man bli annat än glad?
Vårtecknen står som spön i Lysekil.
Lärkor drillar högt i skyn och på Stångehuvud är varenda knopp på väg att slå ut.
Solen är varm och havet är glittrande blått, Vinden doftar av salt och nya förhoppningar….
Inne hos oss Strandflickor skiner personalen ikapp med solen. Det är bråda tider. Konferenslokaler fejas och godisstrutar läggs på plats. Det doftar ljuvligt från köket. Fisksoppor och skaldjurssallader. Bubbel och bira.
Och har ni beställt Badpaviljongen nedanför berget blir ni lotsade av äkta Badmadammer över berget och nedför trapporna till västkustens saltaste bad
Här nedan hittar du förslag på olika konferenspaket!

Grosshandlarens grannlåt

Det var bara hundra år sedan grosshandlarna med sina runda magar satt på sina groggverandor i Lysekil. Kostym och väst med guldknappar och blanka skor. Några färska kräftor i aftonsolen var aldrig fel.

Läs mer

Hedvigs hälsosamma

Pigg konferens med boende hos Strandflickorna, där vi bjuder på ”Hedvigs hederliga hälsokur”, hälsosam mat och havets helande verkan. Fröer, groddar, tångtvål, salta bad – kan det bli bättre?

Läs mer

Fabrikörens facila – grundpaket Strandflickornas Havshotell

Konservfabrikörerna stod som spön i backen i Lysekil kring förra sekelskiftet. De tillhörde crème de la crème och umgicks gärna och nära med kung Oscar II när hans fartyg Drott angjorde Södra Hamnen. De valde...

Läs mer

Aktiviteter!

Förutom goofika och härlig hemlagad lunch är aktiviteter under en konferens väldigt uppiggande och främjar grupputveckling.

Läs mer